Casual 4 är uppe!

Diskussion i 'Världsinställningar' startad av SuperNova, 15. aug 2017.

Dela sidan

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. SuperNova

  SuperNova Guest

  [​IMG]

  Kära spelare!

  Det är dags för Casual 4 på Tribal Wars.se!

  Det är dags att ånyo vända blad och möta upp spelets nya funktioner och utveckling med en ny Casual server. Eftersom Casual servrarna har sina speciella inställningar för att kunna erbjuda ett mer avslappnat, mindre hetsigt spel är en hel del av inställningarna en del i konceptet som gör en Casual till en Casual, t.ex. hastighet, och attackspärren.

  En del andra saker som numera tillhör standard på vanliga världar har tillkommit, för att Casual fortfarande ska kunna fungera som en spegling av en vanlig värld med lite större potential för att hinna lära sig och känna på dessa i en miljö där man faktiskt kan samla på sig lite fler byar även om man är nybörjare eller spelar på ett sätt som betraktas som inaktivt på normala världar.

  Nytt för denna Casual:

  • Vakttorn är aktiverat.
  • När servern uppnår en viss ålder, kommer inställningarna efterhand ändras för att gå mot att likna en vanlig värld. Detta kan (observera att det inte nödvändigtvis måste) innebära bland annat gradvis sänkt attackspärr, sänkta priser för adelsmän och möjlighet att adla första byn för att därefter kunna överföra denna by till en nyare Casual server. Man sätter även under denna tid en dominansprocent som vinstkriterie, men om denna inte uppnås inom en given tid kommer dominerande stammen förklaras som vinnare.
  I övrigt är det samma inställningar Casual inställningar som på äldre servrar, det vill säga standardinställningar för Casualvärldar med 120% anfallsspärr och en startby som inte är möjlig att adla.

  Servern är aktiverad och startad, och du kommer nu hamna på Casual 4 när du under Inställningar väljer att överföra din by till Casual oavsett från vilken server du överför byn, liksom när du överför efter att ha blivit adlad. Notera att överföring endast är möjlig från vanliga servrar, och alltså inte från Classic eller Speed.

  Länk till diskussionstråd

  Inställningar Casual 4
  Hastighet:1.0
  Enhetshastighet:1.0
  Paladin:Ja, flera stycken
  Bågar:Ja
  Kyrka:Ja
  Adelssystem:Mynt
  Moral:Casual settings, 120% gräns - minskande med ålder
  Bonusbyar:Ja
  Barbarbyar:Växer snabbt till 3000 poäng
  Smedja:Enkel smedja
  Nybörjarskydd:5 dagar
  Nattbonus:Ja, kl 23:00-07:00
  Stamgräns:20
  Maximalt adlingsavstånd:-
  Milis:Ja
  Kontohanterare:Aktivt från 5 byar
  Premiumfunktioner:Alla
  Slutscenario:Ej satt
  Stamkrig:Aktivt
  Övrig Info:*Anfalls- och assistansblockad på 200 ms.
  *1% fejkgräns.
  *Flaggor aktiverade.
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.