Event Besten på Svarta Berget återvänder!

SuperNova

Guest

Besten på Svarta Berget


Så länge de kan minnas har invånarna i den närliggande byn Caerbannog plågats av den fruktansvärda besten som tronar på toppen av Svarta Berget, som överskuggat byn i alla tider.

I århundaden har Besten plågat byn, dräpt boskapen och plundrat fälten. Men, den har även säkerställt att byn isolerats. Det friska vattnet som kommer från bergstoppen har hållt landet fruktsamt och säkerställt att det alltid funnits gott om lagrade livsmedel så byborna har klarat sig över vintrarna. Sen var det ju även Kristallerna, som kunde hittas i grottorna i berget...
Samlade av de äventyrliga som var modiga nog att börja klättringen uppför berget, men det var bara ytterst få som någonsin återvände. Även om inte de inte var det mest värdefulla, gav deras sällsynthet och framförallt berättelserna som omger dem, Kristallerna tillräckligt värde för att skänka ett visst välstånd till byn.


Men när kriget kom till byarna blev livet mer desperat. Nu tvingades byborna inte bara förse sin egen befolkning utan även bidra till sin del av krigets kostnader. Efterhand som förråden krympte och tillgången till Kristaller upphörde, blev boskapen magrare, fälten tömdes helt och man började betrakta Besten alltmer som en börda för byns överlevnad. Med tiden blev Besten allt mer aggresiv och desperat, och attackerade byns lager och handelskaravaner som försökte komma till eller ifrån byn. I dessa mörka tider beslutade byns äldste att man inte längre kan acceptera Besten.

Med resterna av deras tidigare rikedom, skickar de äldste ut en uppmaning till de mest dödsföraktande, modigaste och våghalsiga äventyrare:

En hjälte som vågar bestiga berget och dräpa Besten!

Eventet

Kära spelare,
välkomna tillbaka till vårt event, "Besten på Svarta Berget". I detta event blir din uppgift att ta kontroll över en modig äventyrare och guida honom på hans väg mot toppen av det Svarta Berget för att dräpa en best. Eventet startar den 30:e maj och pågår i 4 dagar.

Start: 30:e maj 2018, kl 14:00
Slut: 3:e juni 2018, kl 14:00
Världar: Alla världar, utom speed och classic

En Hjältes resa

Hjälten startar sin resa vid foten av det stora berget och kan välja vilken väg som ska tas uppför berget. Varje ikon motsvarar en utmaning hjälten måste klara av. Varje utmaning kräver en specifik mängd uthållighet för att lyckas. När din hjälte klarat av utmaningen kan han fortsätta sin resa uppför berget genom att ta sig an någon av de närliggande ikonerna med nästa utmaning. Varje utmaning kommer belöna hjälten med de Kristaller han hittar på vägen.
Kristaller kan sedan användas i eventshoppen för att byta mot kraftfulla belöninar. Hjälten kan dessutom hitta nya delar till sin utrustning på vägen, vilket kommer göra att belöningarna ökar. Om hjälten når toppen av berget och dräper besten kommer han belönas med Kristaller och berget kommer att återställas. Hjälten ställs då inför ett nytt berg, med nya och svårare uppdrag men behåller den utrustning han har lyckats skaffa hitills.

Den vise äventyraren måste avgöra om han vill gå rakt upp för att få högre belöningar snabbare eller lägga tid på att leta efter bättre utrustning innan han börjar med en ny uppsättning utmaningar.


Kraftfull Utrustning

Över hela berget kan man hitta utrustning som lämnats kvar av mindre lycksamma äventyrare. På alla berg är det möjligt att hitta samtliga delar av utrustningen (Detta gäller utrustningstyp, inte sällsynthet!). Det finns sex olika delar av utrustning; svärd, hjälm, rustning, handskar, bälte och stövlar. Varje del av dessa kan hittas i fyra olika nivåer av sällsynthet. Detta visas med färgerna blått, grönt, rött och purpur som indikerar en ökande sällsynthet. Mer sällsynta delar av utrustningen kan bara hittas om hjälten redan har föregående nivå av denna utrustning.

Att vara utrustad med högre nivåer kommer ge din hjälte fler Kristaller, men att hitta alla delar av utrustningen kommer också ta tid. Siffran under listan över utrustningen kommer visa den bonus hjälten får när utmaningen avslutas.Makalösa Kristaller

Kristallerna din hjälte hittar under sitt äventyr kan bytas mot kraftfulla föremål för att hjälpa dig i dina vanliga krig. Föremålen du byter till dig mot Kristaller kommer förbli i ditt lager även när eventet är över. När eventet väl är över, kommer eventshoppen finnas kvar i ytterligare 24 timmar så du ska hinna spendera dina Kristaller. Efter detta, är det inte längre möjligt att öppna eventet, dina kristaller försvinner och det är inte längre möjligt att besöka eventshoppen. Notera också att om du under eventet överför din by till en casualvärld, kommer dina framsteg i eventet och dina kristaller inte att överföras till casualvärlden.Ut och dräp Besten!

Vi ser som alltid fram emot din feedback!

Ditt Tribal Wars Team​
 

Wrongway

Active Member
Reaktionspoäng
39
Hejdå all insamlad PP nu måste man spendera om man vill hänga med i svängarna! ;)