Event Barrikad Bataljen är här igen!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
182

Barrikad Bataljen


Kära spelare,

den 8:e juni startar vårt event "Barrikad Bataljen" igen. Det kommer pågå till den 22:e juni 2022 på samtliga världar förutom classic, speed, non-premium och världar startade efter den 23:e maj.

I detta eventet är det din uppgift att ta tillbaka staden från Baronen av Bollwerk som gjort en kupp och nu ger järnet på att plundra skattkammaren på alla godsaker!
Detta förräderi kan inte få passera ostraffat, sådana tilltag måste hämnas!Jakten på Baron av Bollwerk

I starten av eventet kommer du presenteras en karta över staden, som visar barrikaderna Baronen och hans hejdukar har satt upp. I eventet kommer du ta kommandot över en speciell uppsättning trupper som visas ovanför kartan.

När du väljer barrikad kommer du se försvararna och kan välja vilka trupper du ska sända för att strida emot dem.
Utslaget av en strid kommer bero på de styrkor och svagheter trupperna du sänder har. Om du vill veta mer om dem, klicka på porträttet, eller håll pekaren över för att få en snabb översikt. Om du förlorar en strid kommer dina trupper vara skadade och otillgängliga till läkaren anländer för att hela dem. Eftersom de saknar tillgång till läkare, kommer fiende trupper du besegrat att tas bort vilket gör att du kan rensa en barrikad med flera vågor av anfall.

bb_announcement_units.png


När du tagit över en barrikad kommer du belönas med Dukater som du kan växla in mot föremål i eventshoppen. Vid en del barrikader kommer du också kunna få ett speciellt föremål om du vinner. Belöningarna du kan få visas på botten av stridsskärmen. När du besegrat trupperna en gång kan du välja att upprepa samma barrikad för att få ytterligare Dukatre men det blir svårare för varje gång.

För att fortsätta behöver du mer trupper. Du kommer belönas med mer trupper genom att spela spelet. Varje dag har du tio chanser att hitta ytterligare, slumpade enheter genom att göra vissa saker i spelet, exempelvis attackera, försvara, rekrytera eller konstruera byggnader. Varje gång du får enheter på det här sättet, får du en rapport som avslöjar vilka enheter du fick.

Du kan också få ytterligare Dukater genom rankningarna varje dag, eller en stor bonus i slutet av eventet. Men notera att Dukaterna för din totala rankning under hela eventet, kommer falla ut i slutet av eventet och att du måste spendera dem innan eventshoppen stänger 24 timmar efteråt. Eventhistoriken kommer ge dig en översikt över hur många Dukater du tjänat varje dag.


Samla dina trupper och återta staden!

Vi ser fram emot din feedback, som du kan lämna här i denna tråden.

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp