Event Adlarnas Marknad!

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

SuperNova

Guest
I en värld med stora frisyrer och utan hårspray....Där livets mest oskyldiga och enkla nöjen blir missförstådda och granskas av alla.…Där människor hänvisar till dig som... lipsill….En sak är säker, det är inte lätt att vara adelsman!
Därför har vi beslutat att våra mest ynkliga och trötta hjältar i communityn förtjänar en chans att släppa loss i ett två veckor långt event som ska kallas....
.

Adlarnas Marknad!Event start: 160309

Event slut: 160323

Eventet kommer vara aktivt på alla standard och Casual världar.​

En kunglig budbärare kommer meddela dig via en pop-up när marknadstälten har blivit uppslagna i din närhet. När du får pop-upen, ta en paus från käbblandet om din plats i adelståget och följ hans instruktioner för att delta i följande eventfestligheter:
  • Sola dig i glansen av prishjulet, och ge det ett snurr för att få ett av våra fantastiska, handplockade priser för Adelsmannen som redan har allt! Varje snurr är en vinst, och eftersom du är av adligt blod, har du rätt till åtminstone ett gratissnurr varje dag!

  • Visa upp din intellektuella förmåga genom att bemästra våra minispel och du får kanske ytterligare gratissnurr! Maximera dina chanser att vinna ett snurr genom att spela flera gånger om dagen!
  • Stoltsera med din överlägsenhet genom att skaffa alla de tre, hett eftertraktade Adlarnas Marknads prestationer!
Du är skyldig dig själv att inte gå miste om detta event.

Håll ögonen öppna på våra sociala kanaler för fler chanser att vinna gratissnurr!OBS! Vinsterna från detta event, kommer ligga kvar på världen de vunnits på även efter eventets slut.


Länk till diskussionstråd!
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.