Event Adlarnas Marknad är här igen!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
613

Narrarna och köttpajerna är på väg till oss igen!

För att än en gång visa vår stora uppskattning för de ömtåligaste, sprödaste och gnälligaste av våra enheter öppnar vi än en gång Lipsillarnas Adlarnas Marknad!

Marknaden öppnar den 13:e september vid midnatt (jodå, adelsmännen är festprissar och har vänt på dygnet) och slutar vid samma tid den 19:e september.

Så nu kan du smöra lite för dina dina adelmän, och försöka få dem på lite bättre humör så de blir bättre på att hålla inspirerande tal och lättare ta byarna. Om inte annat kan du alltid vinna lite schyssta priser på Marknaden under tiden!

Vi hoppas du gillar att promenera runt på Marknaden och ser fram emot att höra ifrån dig i feedbacktråden!


 

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
613
Tack vare ett fel i informationen om det här eventet (man använder ett annat datumformat än år-månad-dag och råkat kasta om siffrorna så eventet skulle sluta den 19:e i 7:e istället för 17:e i 9:e) står det angivet felaktigt slutdatum både här och i det mail som gått ut. Tiden och nedräkningen i spelet har dock varit korrekt, så det bör förhoppningsvis inte orsakat några större problem.

Beklagar att någon rättelse inte kom tidigare, men jag råkade tyvärr stänga ut mig själv ur forumet med ivrig hjälp av två-stegs verifieringen som krävs för inloggning :(