Tävling 20 år av Minnen!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
205
panorama.png20 år av Minnen!


Krigare, diplomater, ledare, vänner och fientliga spioner!

Idag presenterar vi en tävling! Vilket bättre sätt kan vi fira 20-årsdagen av Tribal Wars på! Två otroliga decennier fyllda av oförglömliga ögonblick, omhuldade vänskapsband och gränslösa äventyr väntar oss. Denna milstolpe handlar inte bara om själva spelet; det handlar om den otroliga inverkan det har haft på oss alla.

När vi reflekterar över de otaliga timmarna med att skicka adelståg och stoppa dem, tittar tillbaka på episka stridsrapporter och skapat eviga förbindelser, överväldigas vi av en djup känsla av tacksamhet. Ni, våra passionerade spelare, har förvandlat vår ödmjuka skapelse till något mycket mer än ett spel. Det är ditt engagemang som har gjort denna resa möjlig.

Inget av detta hade varit möjligt utan din passion, hängivenhet och kärlek till spelet. Det är därför vi vill att den här tävlingen ska vara speciell och annorlunda, och med det i åtanke kommer vi att dela ut ett pris till alla deltagare som följer tävlingens regler (se nedan).

Nu vill vi höra DINA berättelser. Vi inbjuder dig att delta i detta storslagna firande genom att dela en kort video, som varar mellan 15 och 60 sekunder, där du berättar hur vårt spel har satt outplånliga spår i ditt liv. Oavsett om det är glädjen att erövra en envis granne, vänskapsbanden som knöts i en stam eller de episka striderna som vann världen, vi vill veta allt. Dina berättelser är hjärtat i vårt spel, och de förtjänar att delas.


Belöningar


Det här förtjänare att firas! Genom att ladda upp din video kommer deltagare som följer reglerna för tävlingen (se nedan) att få 600 Premiumpoäng i spelet! Om du vill dela mer än en video skulle vi gärna se dem alla, denna tävling är dock begränsad till 1 pris per person.

Vi kommer – efter eget gottfinnande – att välja videor varje dag! De här videorna kommer att delas på våra sociala medier som singel eller som en mesh-up!

Begränsade belöningar


  • En T-shirt signerad av vårt Tribal Wars-team går till var och en av de första 20 deltagarna, som laddar upp videor samtidigt som de följer reglerna för tävlingen (se nedan)!

    Så skynda dig och missa dem inte!

    Våra Community Managers kommer att ta kontakt med de första 20 deltagarna som vinner T-shirten för att få dina uppgifter.


Tävlingsregler


Vi vill att du ska vara sann mot dig själv och göra detta så enkelt som möjligt för alla att njuta av!

Här är de viktigaste punkterna som ska följas,

1) Samtycke! Deltagande kräver ditt samtycke för att följa reglerna för denna tävling och att dela din video med oss. Du gör detta genom att lägga till det skriftliga uttalandet "Jag samtycker till villkoren för tävlingen och samtycker till att InnoGames kan använda och dela denna video enligt artikel 5 i tävlingens villkor" i ditt inlägg som innehåller din uppladdade video.

Du hittar villkoren för tävlingen i bilagan till detta foruminlägg.

Uppladdade videor utan detta samtycke kommer inte att kunna räknas som deltagande i tävlingen.

2) Tävlingen kommer att pågå från den 2:a till den 30:e juni, och endast bidrag under den tiden kommer att beaktas.

3) Sekretess är viktigt! Vi ber dig att avstå från att tillhandahålla någon information som innehåller känsliga personuppgifter om dig själv eller andra i din video (inklusive namn, adress, plats etc.).

4) Vi vill att dessa berättelser följer forumreglerna, och att dessa berättelser inte är avsedda att förolämpa, håna eller vara elaka till sin natur. Berättelser som har olämpligt och känsligt innehåll har vi inget annat val än att ta bort.

5) Ett pris per person. Du kan skicka hur många videor du vill, men belöningar är begränsade till en gång.

6) Kort och gott! Videon måste vara mellan 15 sekunder och 1 minut.

7) Inget upphovsrättsskyddat material! Detta innebär inget ljudspår, bakgrundsvideor eller bilder som är föremål för upphovsrätt från tredje part.

8) Åldersgräns, för att kunna delta är det obligatoriskt att vara 18 år eller äldre.

För deltagande i tävlingen hänvisar vi dessutom uttryckligen till villkoren för tävlingen, som du hittar i bilagan till detta foruminlägg.

Frågor & Feedback


Om du har några frågor kan du kontrollera villkoren och tveka inte att skicka oss en ticket i Supporten och har du feedback så dela den gärna med oss här i tråden - vi älskar att höra ifrån dig!

Tack igen för att du spelar Tribal Wars och har gjort spelet såväl som vårt community, till den plats det varit de senaste tjugo åren! Vi ser mycket fram emot dina berättelser!

Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 

Bilagor

  • Tribal Wars Contest T&Cs.pdf
    160 KB · Visningar: 0
Senast ändrad:
Topp