Ännu en gnälltråd

Diskussion i 'Värld 12' startad av Mr.Black, 11. maj 2011.

Dela sidan

 1. Mr.Black

  Mr.Black Guest

  Eller inte. Vill mest bara bidra till att v12 blir ännu mer gnällig genom en hejdå-tråd alá Machs.

  Så jag lämnar nu v12 och tw för gott. IRL har tagit tillräckligt med stryk genom att bara ha varit kvar på tw för v12. Denna världen var faktiskt för mycket, och även fast vi är så nära målet känner jag att jag ändå kommer stanna kvar efteråt ifall jag inte avslutar skiten direkt. Kontot kommer tas över av en annan mycket skicklig spelare, och jag hoppas han avslutar den här världen såsom jag förde kontot upp från att ligga och skrapa i bottnen efter månader av inaktivitet till ett konto som länge legat topp 10.

  Att skylla på IRL är en vanlig ursäkt. Nu är det dock inte så att vi ligger i "krig" eller inte ens i underläge. Så det är inte därför, utan det är bara så att mitt avslut har varit planerat i ungefär ett halvår av mig själv. Ville avsluta världen i början av sommaren, och nu gör jag det också. Även fast världen icke är slut på ett bra tag. Gaffels svar på våran vädjan om billigare adlar (ett copy-paste-meddelande till hela stammens supportmeddelanden) var även det ett slag i magen på oss som kämpat så hårt, och jag hoppas att världen når 100% TYT innan Gaffel och hans chefer ens har hunnit överväga ett End-Game för v12. Vi ökar ju trots allt med ~5% varje vecka, så varför inte?

  Ha ett trevligt liv allihop, och gör som jag och gå ut i solen och njut!
   
 2. Lagerfeld

  Lagerfeld Guest

  kommer sakna dej kompis o du lämnar ett stor tomrum efter dej ska du veta
   
 3. korat99

  korat99 Member

  Blev medlem:
  26. okt 2009
  Inlägg:
  694
  Antal gilla mottaget:
  3
  nej du får inte sluta :crybaby: vem ska då förklara hur dålig jag är för mig :confused:
   
 4. dempapSWEP

  dempapSWEP Guest

  IRL är ju bästa ursäkten, Om den inte misbrukas,
   
 5. Mr.Black

  Mr.Black Guest

  Tur att den inte görs det av mig då.
   
 6. dempapSWEP

  dempapSWEP Guest

  Det är ju det den gör,
   
 7. PokerMyra

  PokerMyra Active Member

  Blev medlem:
  25. jul 2009
  Inlägg:
  1.089
  Antal gilla mottaget:
  0
  Finns en massa
   
 8. SinZerius

  SinZerius Guest

  du kn ju fråga sparkz han ställer säkert upp på det
   
 9. blir de nu 4-5 ägaren på -kiria- kontot ;)?

  hejdå machs :*
   
 10. Mr.Black

  Mr.Black Guest

  Den missbrukas inte direkt av mig, säg mig gärna Dempap. som fasiken aldrig kunnat spela under fejknick då folk känner igen dig pga din stavning, när jag missbrukat ursäkten att irl är viktigare?
   
 11. Kick Stick

  Kick Stick Guest


  Vad har de med hela saken o göra om jag får fråga,de e ju bara ett påhopp. Så lågt du sjuker precis nu när du ska sluta(som om du kunde sjunka lägre)
   
 12. Super boltz

  Super boltz Guest

  Det är junior sparkz vi snackar om.

  Intressant, ingen bryr sig om du drar eller inte, hoppas du inte ramlar och slår dig irl
   
 13. TjoGeek

  TjoGeek Guest

  snyggt påhopp. du hade inget annat att klaga på så du klagade på något han kanske inte kan hjälpaD:
   
 14. Super boltz

  Super boltz Guest

  Dessutom är det emot reglerna att påpeka någons stavning/svenska etc.
   
 15. SinZerius

  SinZerius Guest

  helt ärligt black, ingen bryr sig om dig, jag skriver mest bara för att att jag kan så försvinn nu så vi slipper se dig mer
   
 16. Black Sparkz

  Black Sparkz Guest

  Om varken du SinZerius eller Super Boltz inte bryr sig, varför ska ni då skriva i den här tråden? =)

  "Bara för jag kan"

  Tycker det mer ser ut som om ni är ute efter att säga hur dum i huvudet Mr.Black är och att han borde dra åt helvete och sen helst ramla och skada sig illa. Ni sitter ofta och säger att folk går runt och snackar skit överallt, läs igenom era egna poster så får vi se vilka som snackar skit sen.

  Vi kommer nog höras någon gång på skype "Mr.Black", önskar dig lycka till med allt. :)
   
 17. Super boltz

  Super boltz Guest

  Det jag syftar med min text är att jag inte bryr mig om Black försvinner från tw eller inte, då han inte har bidragit tills den utveckling eller gjort någon nytta i forumet mer än att slicka röv för dig.

  Om du ser att jag vill att han ska ramla och slå sig irl så ber jag dig lägga upp det, dags att lära sig läsa igen sparkz, Detta är ett A, du läser det som "ahhh".
   
 18. Black Sparkz

  Black Sparkz Guest

  Jaha, så de som inte jobbar med att utveckla tribalwars och inte skriver gulliga saker i forumet som du tycker om borde dra från .se och göra något annat. Bra bra, då vet vi. För det är ju exakt vad du brukar göra dagligen :)

  Ironi är något som jag uppfattade din mening som, men var du så trevlig och hoppas att han inte ska ramla IRL så var det ju gulligt att du bryr dig så himla mycket.

  Ironi (grekiska είρωνεία eironeía, bokstavligen "omkasta", "förställa") är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Publiken, åtminstone en del av den, förutsätts även vara införstådd med detta. Ironi kan vara humoristisk, men behöver inte vara det. Den kan användas för att undvika öppen konflikt, för att locka till skratt och för att antyda sidor av en företeelse, en person, en tanke etc som man anser svåra eller olämpliga att utpeka öppet.
   
 19. Disturbia

  Disturbia Guest


  HAHA asgarv, du känner inte igen dig lite i det där påståendet boltz? :)

  förutom att slicka black sparkz röv tydligen, men du har nog slickat en o annan iomed att du får hållas här inne på forumet :)
   
 20. Super boltz o Sinzerius , ni kan ju ta o dra nåt gammalt över er. Ni slutade på denna värld "för att ni hade för lite tid" eller något i den stilen, då kan ni även ta och lämna forumet med istället för att klaga på allt och alla!


  Mr.black tack för denna tid, jag kommer garanterat höra av mig på skypen:awsm: