Event Lyckans Hav 2022!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216

Lyckans Hav


Genom historien har stammarna varit låsta till land eftersom de fruktar allt som är blött och djupt.
Ändå har ett gäng skumma typer dykt upp vid våra murar, så kallade sjöfarande kaptener som har nått stränderna med sina stora, klumpiga tingestar de kallar "skepp".
De erbjuder sig att ledsaga våra bybor ut på något dom kallar "havet", ett mystiskt ställe ingen hört talats om och utlovar rikedom till de som upptäcker landet.
Rekryter till deras besättningar samlas redan av någon konstig anledning, så för dem är det dags att ta sig till vattnet - medan du själv kan stanna i torr trygghet på fast mark och njuta av alla skatter de kan samla in åt dig!





seas_of_fortune_1.jpg

Kära spelare,

välkomna till en ny omgång av eventet Lyckans Hav! På "Lyckans Hav" kommer du att utforska okänt land för att få kraftfulla föremål från den 16:e augusti kl 14:00 servertid till den 30:e augusti kl 14:00 servertid. Notera att det inte kommer vara aktivt på W129.

I detta event måste du samla ihop din besättning genom att klara av saker i spelet, använda din besättning för att hyra Kaptener och utforska öarna!

seas_of_fortune_2.png

Utforska dessa okända land och hitta massor av skatter! Ju större skepp, desto mer besättningsmedlemmar kräver det men det utforskar också mer land. När du kartlagt en hel ö får du det speciella, stora priset! Upptäck mer om vårt event i vår YouTube video!




Vi hoppas du gillar eventet, och som vanligt ser vi framemot just din feedback.

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp