Uppdatering Version 8.292

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Uppdatering till version 8.292


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 18:e juli och denna gång har vi en ändring till Attack mailen du får när du använder Attackhanteraren (del av Kontohanteraren). Dessutom har vi två mindre tillägg som ska lösa problemen med Uppdrag som inte blir korrekt färdigställda: mer om detta nedan!

Kontohanteraren - Attack Mail

Vi har ändrat formaten för de mail Kontohanteraren skickar ut när en spelare får inkommande attacker. Det gamla formatet kunde användas av externa verktyg för att skicka dessa mail notifikationer vidare till Discord chattar samtidigt som det tillfördes information baserat på innehållet. Detta gav en del stammar stora fördelar genom att t.ex. adelsmän kunde bli identifierade och attacker taggade utan att spelaren var online Detta var inte det sätt notifikationerna var avsedda att användas.

Vi har tagit bort angriparens information (namn, koordinater och bynamn) från mailen så det inte längre ska gå att tagga attackerna automatiskt samtidigt som försvarare informeras om de nya attackerna.

Buggfixar


Uppdrags Systemet

Vi har fått allt fler rapporter om att spelare inte kan lösa ut sona belöningar genom att fullfölja ett uppdrag trots att samtliga krav för det specifika uppdraget är uppfyllda. Detta problemet är nu löst! Om du fortfarande har problem, tveka inte att kontakta oss i supporten - tänk på att det går fint att skriva på svenska oavsett vilket språk du använder i spelet eller har spelet inställt på.

Feedback


Det var allt för denna sommar vecka! Vi uppskattar alltid om du vill dela din feedback med oss! Så kom igen och gör det direkt här i tråden.


Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp