Nyhet! "Renovering" av Attackplaneraren - del 2!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216

Renoverad Attackplanerare!


Var hälsade modiga äventyrare, herrar och damer!
För ett tag sedan meddelade vi att våra utvecklare för närvarande arbetar med en "renovering" av Attack Planerar-funktionen - en av de funktionerna i spelet som man under flera år fått gå till en externa sida för att fixa. Vi är glada att meddela att utvecklingen nu är klar och kommer gå ut till alla marknader med version 8.250 som släpps den 19:e juli.

Omarbetning av Attackplaneraren!


Den nuvarande Attack Planeraren är, minst sagt, dålig.
Efter månader av utveckling och efter att ha frågat er, vår community vad ni skulle vilja se i den nya Attackplaneraren har vi nu kommit så långt att vi är vara nöjda med resultatet.

Den nya Attackplaneraren kommer delas upp i tre nyckeldelar och man kommer åt den på samma sätt som den nuvarande Attackplaneraren. Dessa tre delar är kartan, orderlistan och orderformuläret.

Kartan


För att komma åt Attackplaneraren måste du först ha ett Premium-konto.
När du har ett aktivt premiumkonto kommer du att se en ny kryssruta under visningsalternativ som visar "Visa attackplanerare" nästa gång du besöker kartskärmen. Ha i åtanke att funktionen, precis som den gamla versionen av Attackplaneraren, bara är tillgängligt för aristokraterna i stammen, det vill säga Hertigar och Baroner.


Genom att klicka på den här rutan ser du en ny sektion under kartan. För att skapa en ny attackorder, klicka bara på knappen ”Skapa en ny attackorder” - ganska självklart.
Efter att ha döpt din order kan du antingen skriva in koordinater manuellt, eller ännu enklare, bara välja en by direkt från kartan genom att klicka på den en gång, så infogas koordinaterna åt dig. Om du klickar på den igen avmarkeras den. Du kan välja upp till 50 byar för varje enskild order och antalet order du kan skapa är obegränsat.

Välj sedan ankomsttid för din order för att berätta för din stam när de från sin sida ska skicka ut trupperna.
Du kan också upprepa orden upp till tio gånger automatiskt genom att markera kryssrutan nedan.
Nu kan du välja om din beställning är en attack, en fake eller support.

Därefter kan du välja de enheter för denna order som ska skickas för att erövra din fiende.
Det sista steget är att välja de spelare som kommer att få dina order. Du kan antingen välja en enskild spelare individuellt eller en hel grupp spelare på en gång.

1626383570243.png


Klicka sedan på "Skapa order" så skickas dina kommandon till dina lojala stamkamrater. Detta avslutar hur man skickar ut en attackorder. Låt oss nu gå vidare till nästa steg, det vill säga ...

Orderlistan


De order du skapar sorteras i en lista. Genom att klicka på en skapad order kan du granska den igen. Det visar de byar du valt, antalet order, förväntad ankomsttid, ordertyp, trupper och de spelare du valt för att utföra ordern.
Det är också möjligt att när som helst redigera ordern, radera - eller till och med exportera den i text.


1626384007623.png


Det sista steget är från de utvalda spelarnas perspektiv och kallas ...

Samlingsplats Översikt


Alla känner till Samlingsplatsen, men så snart det har skapats en ny Attack Order kommer det finnas ett nytt avsnitt längst ner som visar alla Order som planerats av din Stamaristokrati. Du kan sortera dem efter olika alternativ, men som standard är det efter ankomsttid. För att se detaljerna i en attackorder kan du expandera den genom att klicka på den. Du kan sedan se all information som gavs i ordern och utföra dem därefter.

För att utföra en attack behöver du bara klicka på byn som visas i den planerade attacken. AttackPlaneraren fyller automatiskt i all information som koordinater och liknande.
Det enda som kvarstår är att vinna slaget och besegra er fiende tillsammans som ett lag!

1626384528720.png

Dina synpunkter?


Eftersom vi vill att AttackPlaneraren ska användas av så många av er som möjligt, har den här renoveringen tacklat hela upplägget och ändrat funktionen drastiskt.
På grund av detta vill vi ha din feedback om det! Om du har några frågor eller annan feedback, vänligen meddela oss i direkt i den här tråden!
Vi vill att ni alla ska tycka Attackplaneraren användbar och om det finns något vi kan göra för att förbättra den, kommer vi att försöka ta itu med det.
Tack på förhand för ditt samarbete!


tribalwarsteamSWE2.png
 
Senast ändrad:
Topp