Casual 5 är uppe!

DeletedUser

Guest
casual5.png


Kära spelare!

Det är dags för Casual 5 på Tribal Wars.se!

Casual 4 kommer inom någon vecka gå in i fasen då den börjar övergå till en vanlig server. Det innebär att det nya, automatiserade Endgame kommer att startas.
Det är alltså dags att starta en ny Casual värld för de nya spelare som kanske tillkommit med starten av V45.

Casual servrarna har sina speciella inställningar för att kunna erbjuda ett mer avslappnat, mindre hetsigt spel och på grund av det är majoriteten av inställningarna identiska på dessa världar.

När servern uppnår 12 månaders ålder, kommer inställningarna efterhand ändras för att gå mot att likna en vanlig värld. Detta innebära bland annat gradvis sänkt attackspärr, sänkta priser för adelsmän och möjlighet att adla första byn för att därefter kunna överföra denna by till en nyare Casual server. Man sätter även en dominansprocent som vinstkriterie, som beräknas på hur det ser ut på servern (även detta sker automatiskt).


I övrigt är det samma inställningar Casual inställningar som på äldre servrar, det vill säga standardinställningar för Casualvärldar med 120% anfallsspärr och en startby som inte är möjlig att adla.

Servern är aktiverad och startad, och du kommer nu hamna på Casual 5 när du under Inställningar väljer att överföra din by till Casual från V45.

Överföring från övriga servrar till den nya Casual servern kommer dröja ett tag för att jämna ut förutsättningarna för de som överför från den nystartade V45. Självklart gälla samma förutsättningar vid adling och överföring.

OBS! Överföring från andra servrar till Casual 5 är nu öppnad. Du kan nu alltså överföra en by från V42, V43, V44 och V45 till den nya Casual världen.



Inställningar Casual 5
Hastighet:1.0
Enhetshastighet:1.0
Paladin:Ja, flera stycken
Bågar:Ja
Kyrka:Ja
Adelssystem:Mynt
Moral:Casual settings, 120% gräns - minskande med ålder
Bonusbyar:Ja
Barbarbyar:Växer snabbt till 3000 poäng
Smedja:Enkel smedja
Nybörjarskydd:5 dagar
Vakttorn:Ja
Nattbonus:Ja, kl 23:00-07:00
Stamgräns:20
Maximalt adlingsavstånd:-
Milis:Ja
Kontohanterare:Aktivt från 5 byar
Premiumfunktioner:Alla
Slutscenario:Casual endgame
Stamkrig:Aktivt
Övrig Info:*Anfalls- och assistansblockad på 200 ms.
*1% fejkgräns.
*Flaggor aktiverade.
 

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
218
För er som ännu inte upptäckt det, är Casual 5 öppen för överföring även från äldre världar.
 
Topp