Värld 41 är här - 2017-10-05

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
W41banner.png


Kära spelare!


Det är dags för värld 41 på Tribal Wars.se!

Du kan förregistrera redan nu!

Startdatum: Torsdagen den 5:e oktober mellan kl 10:00 - 14:00

Efter det antiklimax planeringen hamnade i när det nya endgame scenariot Runkrig skulle släppas och totalt ägde hela V40, har vi hamnat lite smått ur synk med tidigare scheman för nya servrar. Därför kommer nu V41, som en avstickare i såväl standard som tidsplan! Vår planerade jubileumsserver V40 har rest sig ur askan, och som en veritabel Fågel Fenix återuppstår den som V41!

Vi har försökt få till något lite speciellt, enligt de önskemål vi får in från spelare och hoppas att såväl old schoolers som newbies kan uppskatta lite uppskruvad hastighet, Paladins som tagit semester och framförallt Limited Haul.

Limited Haul innebär kort sagt begränsade byten, och att varje spelare har en begränsning i mängden resurser som kan farmas från andra byar.

Vi hoppas ni ska gilla inställningarna, och spendera höstens regn och rusk med lite rogivande krig för att hålla värmen uppe!


Inställningar Värld 41


Hastighet:2.0
Enhetshastighet:0.6
Paladin:Nej
Bågar:Ja
Kyrka:Nej
Vakttorn:Ja
Adelssystem:Mynt
Moral:Ja, tids & poängbaserad
Bonusbyar:Ja
Barbarbyar:Växer till 3000 poäng
Smedja:Enkel smedja
Nybörjarskydd:5 dagar
Nattbonus:Ja, kl 00:00-08:00
Stamgräns:18
Maximalt adlingsavstånd:25
Milis:Ja upp till två byar
Kontohanterare:Aktivt från 5 byar
Premiumfunktioner:Samtliga
Slutscenario:Dominans 85% efter minst 300 dagar, ska hållas i 7 dagar
Stamkrig:Aktivt
Övrig Info:*Spelare kan välja startposition. OBS! Förregistrering*
*Ej möjligt att assistera utanför stam, über - 5 dagar i stam.
*Ej möjligt att anfalla stammedlemmar.
*Anfalls- och assistansblockad på 100 ms.
*Fejkgräns inaktiv
*Flaggor aktiverade.
*Bara möjligt att skicka resurser inom stammen efter 30 dagar.


OBS! Inställningen med begränsad farmning kommer att göra det svårare att uppnå de mål som sätts för stamfärdigheter längre fram i spelet. Detta är tyvärr inte möjligt att justera utan något man får ta med i beräkningen när man väljer inställningen Limited Haul.
  • *Förregistrering innebär att du väljer startposition så centrerat på världen som möjligt. Startar servern medan du är utanför en stam, kommer du placeras slumpmässigt så nära kartans centrum som möjligt. Startar servern medan du är medlem i en stam, kommer alla spelare i stammen få sina byar utplacerade "tillsammans". Tillsammans innebär inte att byarna kommer ligga grannar utan på ett avstånd som betraktas som fördelaktigt för tillväxten (man ska alltså kunna adla utan att man kommer in på stammedlemmars område).
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer din by placeras ut automatiskt när servern startar och byarna placeras ut. Det innebär att du kommer starta på världen vare sig du loggar in eller ej, och ditt nybörjar skydd påbörjar nedräkningen.
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer du alltså inte få något mer val för att välja väderstreck, då du redan valt att börja så nära kartans mitt som möjligt. Du får alltså inte föremålet Förflytta.
  • Om du förregistrerat dig och av något skäl ångrar dig, kontakta supporten innan servern startar så försöker vi hjälpa dig.

Länk till diskussionstråd
 
Senast redigerad av en moderator:
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp