Uppdatering Version 8.96

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
Uppdatering till version 8.96


Kära spelare!

Vår nyaste uppdatering till version 8.96 kommer släppas på tisdag, den 15:e augusti mellan kl 15:30 och 16:00. Som vanligt kommer världarna vara otillgängliga ett par minuter under uppdateringen.

Uppdateringe lägger till en rankningsskärm till Stamfärdigheterna för att få en överblick över donationerna. Dessutom kommer flera förbättringar och buggfixar.

Ändringar & Förbättringar

Stamfärdigheter Prestige donatoner
Skärmen med Stamfärdigheter visar nu en specialskärm med överblick över donationerna från stammedlemmar för innevarande vecka, föregående vecka och totalt. Du kommer åt den via Rankningsknappen från skärmen Stamnivå. Donationer kommer börja räknas från och med uppdateringen till version 8.96 och framåt.
8_96_triberanking.png


Dölj/Visa Prestationer
För att enklare kunna välja vilka prestationer som ska döljas eller visas kan spelare nu använda en "Välj alla" knapp i slutet av listan.
8_96_selectall.png


Använda Legosoldater tidigt i Inta Borgen eventet
Under starten av Inta Borgen kunde det hända att spelare redan startat eventet, utan att alla uppdrag redan var aktiverade för dem. Detta innebar att det var möjligt att använda legosoldater utan att det räknades in i eventuppdragen. I framtiden kommer spelare bara kunna komma åt eventskärmen när alla uppdrag är aktiva för dem.

"Historik" tillgänglig på hemsidan
Nyligen delade vi vår Tribal Wars utvecklingstidslinje med er. Nu kan du enkelt hitta den genom att använda Historik länken på hemsidan.

Buggfixar

Uppdrag blockerar spelare
Under vissa förutsättningar var det möjligt för spelare att bli blockerade från att spela tack vare att uppdragen nådde ett ogiltigt värde. Detta ska inte längre hända.

Uppdragsöverföring till Casual världar
uppdrag som inte kan fullgöras på casualvärldar kommer inte längre överföras när en spelare börjar spela på en sådan värld.

Befolkning/Population efter demolering av byggnader
Efter demolering av byggnader kunde det hända att byns befolkning inte räknades om korrekt, detta har nu blivit löst.

Feedback

Detta är ändringarna för version 8.96! Ha i minnet att världarna kan vara otillgängliga ett par minuter under uppdateringen.
I händelse av försening eller ytterligare ändringar kommer denna post uppdateras.

Låt oss veta vad ni tycker i diskussionstråden!

Ditt Tribal Wars team
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp