Event Horden attackerar!

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
Horden attackerar!

Fienden står vid dörren! Barbarhorderna har förenat sig och marscherar mot ditt kungarike.


Du är extremt underlägsen i styrka så du måste använda all din intelligens och finess för att bryta deras belägring!

horde_w700px.jpg



Kära spelare,

välkommen till det nya "Horden attackerar" eventet! De barbariska horderna har belägrat din huvudstad! Använd dina elittrupper för att skicka motangrepp och bryt deras belägring.

Eventet startar den 22:a mars 2017 klockan 14:00 och avslutas den 27:e mars 2017 klockan 14:00.

Belägringen
Din uppgift är att bryta igenom en belägring genom att attackera de fem strategiska svaga punkterna i fiendearmén. För att göra ett genombrott måste du prova dig fram för att komma fram till vilken enhet som tar sig igenom på vilken punkt.

Men för att göra det mer utmanande sätts dessa platser ut slumpmässigt för varje runda och spelare. Så alla som deltar har sin egen lösning. Efter varje försök får du en översikt över attackens resultat, för att hjälpa dig bryta igenom fiendelinjerna.

Slaget
För var och en av de fem platserna måste du välja en av sju enheter. Efter en enhet har blivit vald på varje plats kan du försöka bryta igenom belägringen genom att skicka en attack med de valda enheterna. Belägringen bryts om alla enheter i attacken lyckas.

horde_slots.jpg



Tiden du har på dig för att bryta belägringen är begränsad till åtta timmar. En timer visar hur mycket tid det finns kvar och hur många ytterligare attacker du kommer kunna skicka under tiden som finns kvar. Varje attack tar 45 minuter att genomföra. När timerna räknat ner och tiden tagit slut, startar ett nytt slag fram till eventet är avslutat. Om du bryter en belägring snabbare kan du välja ett nytt slagfält och starta en ny belägring för premiumpoäng. Men du har bara vad som finns kvar av de ursprungliga åtta timmarna på dig att vinna även det nya slaget. När tiden räknat ner, avslutas slaget och timern återställs. Om det börjar bli snålt med tid eller du behöver hjälp så kan man speja på fiendetrupperna med premiumpoäng för att se vilken enhet som måste skickas.

horde_timer.jpg



Om en enhet lyckas indikeras med tre färger:

  • aoth_002.png
    Grön: En lyckad attack. Rätt enhet valdes för denna punkt. Du kommer inte kunna välja en annan enhet för denna punkt.
  • aoth_003.png
    Gul: Enheten bröt igenom på minst en av de kvarvarande punkterna, men den valda punkten är fel. Det är viktigt att veta att samma enhet kan behövas på flera olika punkter, eller på ingen av punkterna. Med detta resultat vet du inte på vilken eller på hur många punkter denna enhet behövs. Såvida du inte kan lista ut den informationen från de övriga resultaten.
  • aoth_004.png
    Röd: Enheten bröt inte igenom på någon punkt i det aktuella slaget. Enheten kommer vara gråad (ej valbar) under resten av detta slag.
Attackhistoriken längst ner på skärmen ger dig en detaljerad översikt över dina attacker under detta slag för att hjälpa dig hitta rätt kombination av enheter.

horde_history.jpg


Belöningar
I slutet av varje slag (antingen om du löser det eller om tiden tar slut) kommer du få 150 Vimplar för varje punkt där du hittat rätt enhet, och ytterligare 200 Vimplar om du lyckats bryta igenom på samtliga. Vimplar kan användas i eventshoppern för att lösa ut belöningar.

När ett nytt slagfält startas kommer punkterna för alla spelare att återställas och en ny slumpmässig kombination av enheter krävs för att bryta nästa belägring.
När evenet avslutas kommer eventshoppen att förbli öppen ytterligare 24 timmar. Därefter är eventet och all kvarvarande eventvaluta raderade.


Vi hoppas ni ska gilla vårt nya event! Berätta gärna vad du tycker i vår feedbacktråd.

Ditt Tribal Wars Team
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp