Hoppas att alla haft en bra dag och vecka

pias

Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
40
Ja det råkade ju vara Valentins dag igår :katt: men framför allt så är det Vänliga veckan. Så har ni inte i alla fall var vänliga mot någon idag, choklad till alla kvinnor... Ja tack men bara god choklad... glöm inte bort att i alla fall le mot andra under resten av veckan. :)
 
Reaktionspoäng
28
Goa glada Pias, det är en ny världsordning nu . SD går framåt i Sverige, Putin leder Ryssland, Le Pen går framåt i Frankrike, Trump är president. Vänliga veckan och alla hjärtans dag är gammalt och förlegat. Det kommer nya dagar nu. Håna en människa dagen kommer nästa år. Bränn en kyrka veckan kommer också på agendan. Alternativa fakta året har redan kommit och är här hela året ut. Så sluta med sånt där socialistiskt vänsterprat och sälla dig till de borgerliga och högerkrafterna.

(Och för de som inte förstod att jag var ironisk och tror att jag menade allvar så kommer denna disclaimern: Jag tar inget ansvar för eventuella psykiskt sjuka människor som tror att jag menade allvar och ser fram emot att jag har rätt. Ovanstående är rent ironiskt menat och dessutom ett rent skämt.)
 
Topp