Event Rädda Kungligheterna - igen!

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
RtR2015banner.png

Kära krigare!

Än en gång har ondskefulla monster invaderat ditt kungarike och kidnappat medlemar av den kungliga familjen. Därför skickas dina modigaste krigare för att rädda dem, i utbyte mot deras tjänster eller värdefulla silvermynt.

Gömda djupt inne i ditt kungadöme finns tre grottor du kan utforska för att kolla vilka monster som gömmer sig i dem. Efter att ha kollat, kan du skicka en av dina krigare för att utmana monstret på duell. Men var försiktig och välj rätt krigare! Om krigaren inte kan besegra monstret, återvänder han och du kan försöka på nytt. Om enhetstypen lyckas och besegrar monstret kommer han få med sig det silver monstret gömt undan, och befria kungligheten som sedan följer med tillbaka för att stanna ett tag hos dig. Om det inte finns några lediga rum för kungligheten kommer denna bli hemskickad och du behåller bara det siler du fått för att besegra monstret. Så se till att du har lediga rum när du attackerar ett monster!



cave0@2x_50pc.png
cave1@2x_50pc.png
cave2@2x_50pc.png


Viktig Information
Start och Slut

Start:
Den 15:e februari 2017, kl 14:00
Slutar: Den 1:a mars 2017, kl 14:00


Monster och Grottor
Det finns tre olika sorters grottor, som tar olika lång tid att utforska och attackera. Ju längre det är till en grotta, desto längre til kommer det ta att utforska och attacker, men å andra sidan är belöningarna bättre. Alla olika monster kan dyka upp i alla de olika grottorna. Varje specifik typ av monster kan bara besegras av en specifik enhetstyp. Se till att du noggrant läser tipsen när du väljer enhet!

Kungligheterna
Kungligheterna som bor i dina rum kan aktiveras för att använda deras specifika bonusar. Du kan bara ha en aktiverad kunglihet i taget. Ej använda kungligheter stannar på rummet för framtida användning.

Du har fyra rum för kungligheter. Spelare med ett aktivt premiumkonto får två extra rum, totalt sex rum.

Kungligheter kan användas på flera olika sätt. Antingen genom att aktivera dem (bara en kunglighet kan vara aktiv i taget) avfärda dem för lite extra silver, eller använd dem att speja med (enbart premiumanvändare).

  • En aktiv kunglighet kommer tas bort när tiden tar slut. Kungligheter av samma typ kan användas antingen för att förstärka bonusen, eller för att förlänga den aktiva tiden. Detta kräver en kunglighet av samma typ i rummen, så väl som lite silver (alternativt premiumpoäng).

  • Avfärda en kunglighet och rummet blir ledigt, och du får lite silver (men förlorar din kunglighet).

  • Speja är en premiumfunktion som använder en kunglighet som "spejare". Kungligheten försvinner och nästa gång en kunglighet räddas från någon av de tre grottorna kommer det vara en kunglighet av samma typ som den du använda för att speja. En symbol visas intill grottans namn för att visa att grottan blivit spejad, och tipsen i spelet berättar vilken kunglighet som användes/kommer att räddas.
RtR2015monster1.png
Tjäna Silver
Det finns tre sätt att tjäna ihop silver:

  • Besegra monster

  • Klara av eventutmaningarna

  • Avfärda kungligheter
Silvret kan användas i eventshoppen för att köpa föremål. Eventshoppen kommer vara tillgänglig 24 timmar efter eventets slut. Därefter kommer allt silver försvinna från kontona och eventshoppen stänger.

Länk till diskussionstråd
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp