Paladin Avatar Vinnare

DeletedUser

Guest
Kära Spelare,

för vår 13:de födelsedag bad vi er proffs skicka in era teckningar av nya paladin avatarer som kan användas i spelet Vi fick in många bidrag och efter urvalsprocessen är vi stolta att presentera tre vinnare som nådde toppen.

Valet var inte lätt, men i slutänden är det tre konstnärer från Slovakien, Ryssland och Polen som snart kommer synas i vårt spel. Grattis!

Samtliga tre kommer få ta emot de fysiska priser du hittar i tillkännagivandet om tävlingen här! Vi har kontaktat dessa tre spelare för att få deras adresser, så om något av dessa bidrag är ditt konstverk: kolla din inbox!

Vi hoppas ni tyckte det var lika roligt att skapa konstverken som vi tyckte det var att titta igenom dem. Vissa var sannerligen... unika. Kanske kommer vi presentera en del av dem för dig vid en senare tidpunkt.

Men idag tillfaller all ära våra tre vinnare, som vi stolt presenterar:

1
ds_pac_place1.jpg


2
ds_pac_place2.jpg


3
ds_pac_place3.jpg


Även om bara tre kunde vinna vill vi tacka alla deltagare för att de skickat sina konstverk! Eftersom vi fick mängder av fantastiska konstverk tittar vi nu på möjligheter att lägga till dessa i spelet. Självklart kommer vi låta er veta om detta händer.

Med vänliga hälsningar,

Ditt Tribal Wars team
 
Senast redigerad av en moderator:

xefsan

Member
Reaktionspoäng
8
Var det bara 3 internationella vinnare var det inte någon på .se också :0?
 
Topp