Dance mot världen

DeletedUser

Guest
Nänä tyst, följ strömmen nu istället!

Dance är en stam med snitt 15 spelare per kontot, ett ihopplock av galaxen's bästa tw-spelare och har oändliga siffror prem att förbruka. Medans alliansen Upp1bar och gänget är inavlade bönder som fortfarande tuggar win98 och kör Dial-up nät! Heller hur Xerxes och gänget? :awsm:

Alltså du är så jävla fin tjäder, all kärlek! :D

Bara för att de inte vill inse att t.ex. vi på tobaco är otroligt överlägsna dem alla så de skyller på prem så får de väl göra det. Kan lova er alla att vi totalt spenderat max 1.5k prem som är egenköpta. Resten av premen vi har tjänat är från spelare i SÄPO som köpt resurserna vi har farmat. Att vi sedan sitter på 80 adlar för att vi var överlägsna alla på världen i starten ser jag inte som vårt problem utan snarare ert. Hade ni velat begränsa oss skulle SÄPO farmat egna res istället för att förlita sig på resurserna vi farmade in.

I slutändan handlar det om att vi varit bättre, punkt slut.
 

DeletedUser

Guest
vilket gnäll det är på alla , nu kör vi! låt bästa man vinna och ha skit kul :)

Dock Dance jag börjar tröttna på att vänta på erat countermove..:rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
Dags för en wall of text alá Jenny för att ge er lite tydligare syn på Dance resa och tankar vid världsstarten.

För det första, ingen kan säga emot att det är riktigt fina namn vi har fått ihop i vår premade. När det hela började så var hela min och Abels tanke att mer eller mindre göra en sammanslagning mellan POKE och KBK där jag respektive Abels satt som ledare på v30 och krigade under den världen. Flera i de båda lägena fick en väldigt god kontakt och vi började helt enkelt plocka ut det bästa ur dessa båda stammar för att sätta ihop en premade till v32, då ska även tilläggas att båda dessa stammarna inte bestod av så många elitspelare i tw världen utan de flesta plockades ut för att de haft en väldigt god utveckling på v30, är otroligt trevliga, hjälpsamma och bra att ha att göra mer. utöver dessa tillkom ett fåtal andra namn som samtliga är vänner till någon av oss. Där var egentligen vår stam klar och bestod inte av så många spelare. Resterande spelare kom bara någon dag innan världsstart och ville spela med oss, något vi inte ville säga nej till då det var framförallt både duktiga och sköna människor. Vad vi ansåg som prio med samtliga spelare som vad med oss vid världsstarten var inte hur duktiga de är, utan vad vi ansåg om de flesta personligen samt fick rekommenderade av andra då vi framförallt ville ha en skön stam. Lagom till världsstart insåg vi dock att vi hade en ganska överlägsen stam, vi sitter på många både duktiga och aktiva spelare, MEN det finns det också i andra stammar på världen.

Just på grund av dessa förutsättningar visste vi att chansen till gangbang var ganska stor, och vi höll oss till början ganska försiktiga i vår diplomati. Och jo, IAP är också en del av det diplomatiska, så nej vi har inte kört diplomatifritt då även våra IAPs sattes ganska tidigt och av strategiska anledningar. Men vi har inte haft några som helst allianser. Detta har gjort att vi kunde växa mycket snabbare än ex Upp1 då det hos oss fanns mycket fler och bättre adlingsmöjligheter. Det ska inte glömmas att v30 är en snabb värld och att trupperna du använder för att rensa snabbt är tillbaka och man inte hamnar så mycket på efterkälke. Vilket är den största anledningen till vår snabba start, vi var inte rädda för att rensa lite trupper för att adla en vettig by (givetvis fanns det också undantag).

Det finns även en simpel anledning till att trotts att vi visste att vi hade vassa spelare så var vi försiktiga i början. Ett gangbang när din stan sitter på i snitt 3 byar, det överlever ingen, spelar ingen roll hur bra spelarna är. För att dra exemplet Apa/Bil (vill jag minnas de hette), enligt mig bättre än deras motstånd, men att så tidigt få flera stammar på sig reder ingen ut. Denna stammen var enligt mig personligen lite favorittippad då jag tror att de hade gått jävligt fort fram om det inte blev som det blev. Så som sagt, ingen kan stå emot ett gangbang i tidigt skede. Vi har mer eller mindre sedan andra veckan siktat in oss på Dance mot världen, helt beroende på hur snabbt Upp1 adlade upp väst. Men för att vi ska kunna spela på ett roligt sett, både för oss och resten måste vi få lite skinn på benen, det spelar som sagt ingen roll hur överlägsna vi skulle vara så länge det inte finns något att jobba med.

Utan att låta självsäker så som det tidigare nämnt, hade vi velat tror jag chanserna är väldigt goda för oss att vinna världen på ett bananskal, vilket även har pratats om i stammen, men det var inte vad vi ville, annars hade vi gjort det. Jag är uppenbarligen bättre än ******, men i ärlighetens namn så har jag knappt ens behövt anstränga mig så hårt på den biten. Då vi som sagt inte velat övertala stammar att stå på vår sida. IAPn med både Upp1 och Reva var ingen övertalning då båda var på samma noter. Och vill jag minnas rätt så har jag under världens gång inte kontaktat en enda stam om IAP (kanske reva, osäker på den) men trotts det så fick jag IAP/alliansförfrågningar dagligen i tidigare skede. För att dra ännu ett exempel på detta. När vi fick höra om att det var fred med 300 och att vi i stället stod på tur så kontaktade jag 300, frågade klart och tydligt vilken sida de skulle stå på. De svarar givetvis Upp1, precis som vi räknat med. Vilket jag respekterade, jag frågade aldrig mer om det, jag försökte aldrig vända dem till vår sida för en enklare vinst eller liknande. Jag ville bara veta hur det låg till, sen ämnades den punkten. OM jag hade velat så hade jag utan att låta självsäker högst troligen kunnat göra detta väldigt mycket enklare för oss.

Ska även tillägga att alla lägger fram det som att Dance är enda stammen som har vettiga spelare, snälla nån, finns en jädrans massa andra bra spelare på världen också så dags att skippa det snacket. Nu är det vissa i stammen jag inte sett "In action", men jag är ganska säker på att med spelar och by övertaget som resterande världen har så tror jag utan tvekan att de kan bjuda upp till dans och att detta inte blir en barnlek för oss.


För att gå vidare till premandet, så tror jag att majoriteten av stammen faktiskt gått plus på pp på denna världen. Vi har i särklass de aktivaste farmarna som sedan säljer flitigt, givetvis finns det även här undantag men i sin helhet så är det få spelare i Dance som ligger back på PP. Att tw har gjort det möjligt att göra så genom börsen är något ni ska ta upp med dem och inte anklaga oss för. Finns funktionen så givetvis använder folk den. Tror det finns flertal spelare som bränt mer PP på andra håll av världen är vad vårt snitt ligger på. Sen finns det givetvis de som lagt en del också, men de kan jag garantera på annat håll också. Hittills detta året tror jag Dance har tagit varenda rövare, vilket säger säg självt att det är mer än premande som ligger bakom framgången.

Ang CO spelandet så är de inte heller riktiga siffror då det ligger kvar spelare i vår skype som inte längre spelar, så vi snittar 1,4 spelare/konto i Dance. Även lite komiskt att alla säger att CO spelande förstör, för att det blir färre spelar på ett redan litet .se. Visst är det så, MEN säg ex två spelare, de har inte tiden att spela själva, men de har tiden att spela tillsammans. Alltså tillkommer ett konto på världen istället för att ingen av dem hade spelat världen för de vet att tiden inte hade funnits till. Samt så ska det tilläggas att alla har möjligheten att co spela. Jag personligen ser hellre att du startar världen med en co och faktiskt har aktiviteten till att fullfölja världen än att du startar upp själv, får inks som du inte har tid med och då tappar ditt konto, lägger ner och tvingar stammen till internadlig och därigenom sätter stammen i skiten. TW ÄR idag fruktansvärt tidskrävande, det kan nog ingen säga emot. Ska du kunna spela på en bra nivå och samtidigt ha ett privatliv så är en CO ett måste. Du har inte samma förutsättningar att kriga mot en arbetslös spelare med all tid i världen som om du sitter själv med jobb och familj. Så ska det bli ett roligt krig för flera spelare är det nödvändigt med en co. Säger inte att Dance gjort det på v32, men i allmänhet finns det dessutom många som stöter på spelare under världens gång som de plockar in som CO´s. Detta är ex något jag gjort en värld, en spelare som inte var överdrivet insatt, men fick lära sig väldigt mycket av att CO spela. Vet även flera som gjort detta så genom cos kan man även lära sig väldigt mycket att ta med sig till kommande världar.
 

DeletedUser

Guest
Dags för en wall of text alá Jenny för att ge er lite tydligare syn på Dance resa och tankar vid världsstarten.

För det första, ingen kan säga emot att det är riktigt fina namn vi har fått ihop i vår premade. När det hela började så var hela min och Abels tanke att mer eller mindre göra en sammanslagning mellan POKE och KBK där jag respektive Abels satt som ledare på v30 och krigade under den världen. Flera i de båda lägena fick en väldigt god kontakt och vi började helt enkelt plocka ut det bästa ur dessa båda stammar för att sätta ihop en premade till v32, då ska även tilläggas att båda dessa stammarna inte bestod av så många elitspelare i tw världen utan de flesta plockades ut för att de haft en väldigt god utveckling på v30, är otroligt trevliga, hjälpsamma och bra att ha att göra mer. utöver dessa tillkom ett fåtal andra namn som samtliga är vänner till någon av oss. Där var egentligen vår stam klar och bestod inte av så många spelare. Resterande spelare kom bara någon dag innan världsstart och ville spela med oss, något vi inte ville säga nej till då det var framförallt både duktiga och sköna människor. Vad vi ansåg som prio med samtliga spelare som vad med oss vid världsstarten var inte hur duktiga de är, utan vad vi ansåg om de flesta personligen samt fick rekommenderade av andra då vi framförallt ville ha en skön stam. Lagom till världsstart insåg vi dock att vi hade en ganska överlägsen stam, vi sitter på många både duktiga och aktiva spelare, MEN det finns det också i andra stammar på världen.

Just på grund av dessa förutsättningar visste vi att chansen till gangbang var ganska stor, och vi höll oss till början ganska försiktiga i vår diplomati. Och jo, IAP är också en del av det diplomatiska, så nej vi har inte kört diplomatifritt då även våra IAPs sattes ganska tidigt och av strategiska anledningar. Men vi har inte haft några som helst allianser. Detta har gjort att vi kunde växa mycket snabbare än ex Upp1 då det hos oss fanns mycket fler och bättre adlingsmöjligheter. Det ska inte glömmas att v30 är en snabb värld och att trupperna du använder för att rensa snabbt är tillbaka och man inte hamnar så mycket på efterkälke. Vilket är den största anledningen till vår snabba start, vi var inte rädda för att rensa lite trupper för att adla en vettig by (givetvis fanns det också undantag).

Det finns även en simpel anledning till att trotts att vi visste att vi hade vassa spelare så var vi försiktiga i början. Ett gangbang när din stan sitter på i snitt 3 byar, det överlever ingen, spelar ingen roll hur bra spelarna är. För att dra exemplet Apa/Bil (vill jag minnas de hette), enligt mig bättre än deras motstånd, men att så tidigt få flera stammar på sig reder ingen ut. Denna stammen var enligt mig personligen lite favorittippad då jag tror att de hade gått jävligt fort fram om det inte blev som det blev. Så som sagt, ingen kan stå emot ett gangbang i tidigt skede. Vi har mer eller mindre sedan andra veckan siktat in oss på Dance mot världen, helt beroende på hur snabbt Upp1 adlade upp väst. Men för att vi ska kunna spela på ett roligt sett, både för oss och resten måste vi få lite skinn på benen, det spelar som sagt ingen roll hur överlägsna vi skulle vara så länge det inte finns något att jobba med.

Utan att låta självsäker så som det tidigare nämnt, hade vi velat tror jag chanserna är väldigt goda för oss att vinna världen på ett bananskal, vilket även har pratats om i stammen, men det var inte vad vi ville, annars hade vi gjort det. Jag är uppenbarligen bättre än ******, men i ärlighetens namn så har jag knappt ens behövt anstränga mig så hårt på den biten. Då vi som sagt inte velat övertala stammar att stå på vår sida. IAPn med både Upp1 och Reva var ingen övertalning då båda var på samma noter. Och vill jag minnas rätt så har jag under världens gång inte kontaktat en enda stam om IAP (kanske reva, osäker på den) men trotts det så fick jag IAP/alliansförfrågningar dagligen i tidigare skede. För att dra ännu ett exempel på detta. När vi fick höra om att det var fred med 300 och att vi i stället stod på tur så kontaktade jag 300, frågade klart och tydligt vilken sida de skulle stå på. De svarar givetvis Upp1, precis som vi räknat med. Vilket jag respekterade, jag frågade aldrig mer om det, jag försökte aldrig vända dem till vår sida för en enklare vinst eller liknande. Jag ville bara veta hur det låg till, sen ämnades den punkten. OM jag hade velat så hade jag utan att låta självsäker högst troligen kunnat göra detta väldigt mycket enklare för oss.

Ska även tillägga att alla lägger fram det som att Dance är enda stammen som har vettiga spelare, snälla nån, finns en jädrans massa andra bra spelare på världen också så dags att skippa det snacket. Nu är det vissa i stammen jag inte sett "In action", men jag är ganska säker på att med spelar och by övertaget som resterande världen har så tror jag utan tvekan att de kan bjuda upp till dans och att detta inte blir en barnlek för oss.


För att gå vidare till premandet, så tror jag att majoriteten av stammen faktiskt gått plus på pp på denna världen. Vi har i särklass de aktivaste farmarna som sedan säljer flitigt, givetvis finns det även här undantag men i sin helhet så är det få spelare i Dance som ligger back på PP. Att tw har gjort det möjligt att göra så genom börsen är något ni ska ta upp med dem och inte anklaga oss för. Finns funktionen så givetvis använder folk den. Tror det finns flertal spelare som bränt mer PP på andra håll av världen är vad vårt snitt ligger på. Sen finns det givetvis de som lagt en del också, men de kan jag garantera på annat håll också. Hittills detta året tror jag Dance har tagit varenda rövare, vilket säger säg självt att det är mer än premande som ligger bakom framgången.

Ang CO spelandet så är de inte heller riktiga siffror då det ligger kvar spelare i vår skype som inte längre spelar, så vi snittar 1,4 spelare/konto i Dance. Även lite komiskt att alla säger att CO spelande förstör, för att det blir färre spelar på ett redan litet .se. Visst är det så, MEN säg ex två spelare, de har inte tiden att spela själva, men de har tiden att spela tillsammans. Alltså tillkommer ett konto på världen istället för att ingen av dem hade spelat världen för de vet att tiden inte hade funnits till. Samt så ska det tilläggas att alla har möjligheten att co spela. Jag personligen ser hellre att du startar världen med en co och faktiskt har aktiviteten till att fullfölja världen än att du startar upp själv, får inks som du inte har tid med och då tappar ditt konto, lägger ner och tvingar stammen till internadlig och därigenom sätter stammen i skiten. TW ÄR idag fruktansvärt tidskrävande, det kan nog ingen säga emot. Ska du kunna spela på en bra nivå och samtidigt ha ett privatliv så är en CO ett måste. Du har inte samma förutsättningar att kriga mot en arbetslös spelare med all tid i världen som om du sitter själv med jobb och familj. Så ska det bli ett roligt krig för flera spelare är det nödvändigt med en co. Säger inte att Dance gjort det på v32, men i allmänhet finns det dessutom många som stöter på spelare under världens gång som de plockar in som CO´s. Detta är ex något jag gjort en värld, en spelare som inte var överdrivet insatt, men fick lära sig väldigt mycket av att CO spela. Vet även flera som gjort detta så genom cos kan man även lära sig väldigt mycket att ta med sig till kommande världar.

du är fan otrolig O_O
 

DeletedUser

Guest
*läst meddelandet* (ville skryta lite)

låter som vettiga argument, nu dansar vi :cool:
 

gavleantifa

Member
Reaktionspoäng
0
Vill någon vänlig själ som är med i kriget ta på sig att lägga upp statistik regelbundet kanske? :D
Gärna med stats på både stammar och spelare, denna typen:
91df041235.png


Men med tanke på hur långa inlägg en del har tid att skriva här kanske det inte krigas speciellt mycket... ;)
 

xefsan

Member
Reaktionspoäng
8
Sida 1:
Stammar: SOS, Upp1ba, Upp1br, 300, MASH, M.MASH
Sida 2:
Stammar: Dance

Timeframe: Senaste 48 timmarna

Totalt antal erövringar:

Sida 1: 85
Sida 2: 15
Skillnad: 70

chart


Antal erövringar mot fiendesidan:

Sida 1: 14
Sida 2: 5
Skillnad: 9

chart


Poängvärde av alla erövringar:

Sida 1: 249,648
Sida 2: 41,941
Skillnad: 207,707

chart


Poängvärde av alla erövringar mot fiendesidan:

Sida 1: 80,357
Sida 2: 21,804
Skillnad: 58,553

chart
 

Ogiltigt

Well-Known Member
Reaktionspoäng
26
Mycket icke-krigsrelaterat här nu. Flyttar över 20-30 inlägg till OT-tråden snart så det lättare går att hitta det intressanta :)
 
Topp