Världen vunnen!

DeletedUser

Guest
Hej alla spelare på värld 22!

Stammen Flying Ninja Turtle Squad har idag vunnit värld 22 vilket betyder att världen kommer att stängas helt.
Men vi vill ge er chansen att säga adjö till stamkamrater och andra vänner på världen, och därför kommer det fortfarande var möjligt att logga in, skicka pm och använda stamforumen.

Värld 22 kommer att stängas helt för inloggning tisdagen den 29:e juli. Detta kommer att ske mellan 10.00-20.00.

En Hall of Fame kommer upp på forumet någon av de närmsta dagarna efter att världen har stängts. Priser och mer information kommer ni att hitta där.

Med Vänliga Hälsningar
Ert TribalWars Team
 

DeletedUser

Guest
Kul värld med bra settings, hoppas något liknande poppar upp igen!

//
Mr. Serious/FettoSuperStar
 

Lawliet

<span style="color:#008080; font-weight: bold;">Vi
Reaktionspoäng
3
Grattis Turtle, och ett extra stort grattis till min gamle vapendragare och vän Summerfg till sin första vinst :)
 

super mario2

New Member
Reaktionspoäng
1
Sänder en hälsning från västra USA där vi avverkat 4 delstater de senaste veckorna, just nu i Kalifornien. Tackar min kö som hållit ställningarna på kontot när vi haft besök av en envis sköldpadda. Unna er nu lite semester även på selakefokontot;)
Gratulerar de sen länge överlägsna sköldpaddorna till segern på värld 22, men tackar även alla trevliga och envist kämpande "pappor" som är kvar efter snart 1 års krigande mot turtlarna och som inte lät sköldpaddorna nå sitt mål om total världsdominans:) Tack för den trevliga stamkänslan:)
Vi önskar alla på värld 22 en skön fortsättning på sommaren:)

//Mario
 

DeletedUser

Guest
Grattis min young padwan Skogul och Turtle. Bra jobbat!!
 

jarc

New Member
Reaktionspoäng
2
Grattis turtle!!

Vill särskilt gratulera "sir hero" himself.. som gjorde det möjligt för skogul å ta hem rank 1..

Grattis grattis..
 

Sir Hero

<img src="http://img69.imageshack.us/img69/4029/mo
Reaktionspoäng
2
Grattis turtle!!

Vill särskilt gratulera "sir hero" himself.. som gjorde det möjligt för skogul å ta hem rank 1..

Grattis grattis..

Öh, nu får du nog sluta snubbla på osanningar Jarc ;)

Vad jag vet så har enbart spelat på v22 några få ynka dagar och lite i slutet har det dödats adlar för insamlande av flaggor ^^

Ära alt. Skuld för vad Sir Hero-kontot gjort på v22 hänvisas till andra spelare :) bl.a dig själv Jarc ;)
 

jarc

New Member
Reaktionspoäng
2
Hade du inte drygat dig så på externa, hade jag nog hållit tand för tunga.. men i bland rinner det över .. måste även en alfahane av neandertalsläkte som du inse.. Du har som du säger inte spelat på V22, inte heller på V21.. å för å bli riktigt jäkla långdragen uppförde du dig lik illa på V16..

Har spelat sir herokontot., sedan jag å znap1 mergade, när vi hade ca 7 byar var, znappern startade för att jaga flagg till V21, jag, för att mina co på classic stack till alperna å åkte skidor (boman å zette) å lämnade kontot till mig... Jag har suttit otaliga månader i stort sätt själv på kontot., pga att znappern var tvungen att spela V21 med dollars., samt hade flickvän som inte gilla TW..

Anledningen till att sir herokontot gick med i Turtle, var helt min förtjänst.. å fick jag dessutom ta smällarna då vi lämnade vänner från V21., att dessa sedan blev inbjudna till turtle., kan vi knappast tacka hero för..

Nåväl V21 led mot sitt slut., å sir hero var rank 2 på V22.., så jag var inte längre önskvärd, då dollars ville in å spela..

Det går alldeles utmärkt att spela med stammisar som inte gillar en.. men är man inte önskvärd på ett konto hoppar man av..

Hade väl kunnat vara gott å väl med detta., utifall jag bara lagt ner.. Men enveten som jag är, hoppade jag in på ett konto hos tyrant som förklarade krig mot turtle... Å dröm om min förvåning när skogul skriker i högan sky om att jag tar byar av honom.. jag har 30 .. ruscam minst 300, kommer inte ihåg hur många det var... hahaha är ju sanslöst..

Å så som förstås fick sirherokontot alla tyrantbyarna... men där fegade du ur å lät segern gå till skogul...

Hade det varit ett fejknickkonto hade jag hoppat av å tagit hem rundan..

länge leve Obiwan
 

Sir Hero

<img src="http://img69.imageshack.us/img69/4029/mo
Reaktionspoäng
2
Så det du säger är att jag som ägare av Sir Hero-kontot och passiv spelare får skiten för allt och du är ängeln som gjorde Sir Hero ett namn att minnas?! O_O

Jag kunde inte bry mig mindre om V22 än jag gör men lite fason på kretik får det allt vara Jarc. Har absolut inte svårt att ta befogad kretik men när jag är fullkomligt oskyldig till mitt kontos göromål på en värld så är nog gränsen nådd ^^

Måste ställa lite följdfrågor här och ber övriga Turtles om ursäkt för en nerkletad vinnartråd :)

[1] när drygade jag mig på externa?
[2] Spelade jag inte på v21?! :/
[3] Fegade ur? Jag har ju inte ens spelat v22! :/
[4] länge leve obiwan? Du lämnade väl dom och gav oss andra ett helvete med våra vänner på andra världar?!
 

jarc

New Member
Reaktionspoäng
2
Leden om du uppfattade det så., både som ägare till kontot, som privat.. Har som du vet skrivit till dig privat med en utförligare redogörelse... Men detta är obesvarat.

Förvisso har du rätt i att detta är trist i en vinnartråd., å det ber jag om ursäkt för.

Men för att inte belasta externa med en ny tråd, så besvarar jag dina frågor här.. å jag tror inte det gör vare sig till elr ifrån för vinnarstammen;)

För att börja bakifrån med (4)... Så var det jag som upplöste obiwan, vi, jag och znappern var ensamma kvar med sirherokontot., vi låg så mycket i mitten som man bara kan tänkas komma., å var incade från allt å alla.. (därav all den deff du hånade oss för)..

sela hoppade av för han ville kriga., för att sedan komma tillbaka.. men där å då fanns ingen möjlighet, att hålla stammen.

(3) .. hur mycket du spelade på V22 kan jag inte uttala mig om... så länge jag spela höll du dig undan.., men det var du som ville att jag skulle sluta.. å eftersom det var ditt konto gav jag med mig.. Har efter det., som du vet spelat i tyrant.. å sirherokontot har fått samtliga byar.., men utav någon mystisk anledning har inte sirherokontot tagit dessa utan överlåtit på skogul att adla dessa.. kan inte se det på annat sätt än att du lagt in ditt veto där.. Å i någon suspekt uppfattning om att., det ev skulle vara bättre att skogul tog dem .. Inte en aning faktiskt.. Har oxå hört att PaP skulle lämna byar för att sir hero skulle ta rank 1.. men det låter jag vara osagt.. I vart fall vet jag att med de byar som jag frigjorde i tyrant .., så hade rank1 varit klar.

(2) hade lite kontakt med dig i början på V21.. därefter är det min uppfattning att dollars å znap1 spelade världen.. å att du var upptagen irl..ungefär samma sak som på V16.. du bara hoppar in å drygar dig, precis som du gjort på V22... "regeringen" hahaha tok där...

(1)... bryr mig inte om att besvara det.. jag tycker du drygar dig.. kanske är jag ensam om det..då får det stå för mig.
 

Sir Hero

<img src="http://img69.imageshack.us/img69/4029/mo
Reaktionspoäng
2
Jag har ingen skuld alls att du inte var önskvärd på vårat konto att göra här på v22... Det var faktist allmänt drygt att behöva hoppa in där och "hjälpa till" i nån vecka eller två... Vi krigade för fulla segel på v21 och där fick det besvarat med ;) jag var endast borta när min sambo hamnade på sjukhus och var nära döden ^^ tack för påminnelsen! Jag var även borta när min dotter föddes tio veckor för tidigt och hamnade i kuvös ^^

Allt annat du skriver om Sir Heros chans att vinna här kan JAG inte svara för då JAG inte spelat på v22 och har noll koll! Finns sjukt många som kan intyga att jag inte spelat på v22 mer än under tvång på grund av ditt avhopp i nån vecka...

Sen att du väljer att "gorma" om att du tycker jag är dryg här osv ser jag bara som något otroligt omoget beteende Jarc ^^
 

jarc

New Member
Reaktionspoäng
2
Puss Puss.. Det som irriterar mig är att ni inte tog rank 1., då det var upplagt för det.. I övrigt skiter jag i vilket..

Kommer inte spela mer på .se någonsin..
 

Sir Hero

<img src="http://img69.imageshack.us/img69/4029/mo
Reaktionspoäng
2
Puss Puss.. Det som irriterar mig är att ni inte tog rank 1., då det var upplagt för det.. I övrigt skiter jag i vilket..

Kommer inte spela mer på .se någonsin..

Och det som irriterar mig är att du säger NI som om jag var inblandad ^^

Jag kan INTE ta åt mig varken ÄRAN eller SKITEN för v22... Så klaga på DOM som klagas skall :)

Tack & Puss på dig med :p
 

Quiza

Member
Reaktionspoäng
22
ehrm.. är det verkligen så här vi vill avsluta v22? (även om det kanske är ett passande slut då världen genomsyrats av just sånt här...)

Jag kan ju inte säga att jag är ledsen över att det tar slut nu, har aldrig förr spelat i en stam där medlemmarna hellre vill adla varandra än fienden.

Men oavsett alla tråkigheter, har den haft sina stunder. Höjdpunkten är alla nya spelare man fått lära känna, där vissa kommit att stå mig nära även utanför tw. Jag väljer att ta med mig just detta och glömma allt bråk, tjafs och skitsnack.

Med det sagt, tackar jag alla spelare på v22, vän som fiende!

//Isabelle
 

pias

Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
40
Jag vill gratulera er som vann och be er och alla andra att ha en sansad nivå i snacket här.
 

Ogiltigt

Well-Known Member
Reaktionspoäng
26
Grattis Turtle till en seger tack vare hela stammen!

"Coming together is a beginning.
Keeping together is progress.
Working together is success."

Henry Ford
 

taipan9

Active Member
Reaktionspoäng
3
o fan ser att jag missat lite drama
någon som kan ge spoiler så jag slipper läsa allt ?
 

super mario2

New Member
Reaktionspoäng
1
Första dagen på svensk mark efter veckor i USA. Kan dementera att PAP skulle lämnat några byar frivilligt åt varken Sir Herokontot eller Skoguls, i alla fall vad jag vet och jag tror att jag har bra koll då jag haft bra kontakt med alla i stammen och även varit kö på något konto.
Om jag nu ska säga något om min uppfattning av världen sett från "andra sidan" så var det endast ett fåtal konton hos Turtle som gjorde något aktivt det senaste halvåret och som vi behövde ha koll på. Vi var väl inte heller så aktiva offensivt då världen ju varit avgjord sen innan jul och vi bara försökte vara kvar för att inte ge dem tillfredsställelsen av total världsdominans. Världen var avgjord redan i oktober när inga andra stammar ville hjälpa till trots att vi försökte få fler att gå in i kriget, men de var nöjda med att titta på. Tyrant gick in alldeles för sent och sen hoppade flera av därifrån.
Har själv varit på väg att lägga ner många gånger men stannat för att inte sätta grannar i klistret och pga av den trevliga stämningen mellan spelarna i PAP.
Världsdominansen hade Turtle säkert lyckats med om de samarbetat bättre och inte haft så mycket inbördes konflikter, vilka vi fick höra om på flera håll. Många har ju lämnat och det var inte så samordnade attacker heller. Det senaste halvåret har selakefokontot varit det mest aktiva, följt av skoguls (låg dock långt borta från de flesta av oss), Fk Its och en del från dogginators. Förekommit en del tråkigt tjafs och fula knep (bl.a. från Psykokneten, gick dock själv 23 byar + mot deras konto:)) men det lägger vi bakom oss nu.
Turtles är värdiga vinnare och vi gratulerar er än en gång.

//mario
 
Senast ändrad:
Topp