Ändring av inställningar & End-game för världar utan mål: Senaste riktlinjerna

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
Observera att ingen inställning ändras automatiskt. Det finns heller ingen garanti att det kommer att hända inom en dag eller ens en vecka efter att kriterierna uppfyllts. Vi kontrollerar regelbundet alla världar för att se vilka inställningar som behöver ändras och genomföra dessa förändringar efter kontrollen. Vänligen, skicka inga tickets för att begära att inställningarna ska ändras efter att kriterierna uppfyllts.

Stängning av nyregistrering på världar.

Med några månaders mellanrum stänger vi världar i ordning baserad på deras ålder. Det finns inga kriterier för stängning av nyregistreringar. I de flesta fall kommer ett tillkännagivande att postas omkring en vecka före stängningen för att informera spelarna.

Minskning av pris på paket/guldmynt till 1/2 av det ursprungliga priset.

Denna inställning kommer att genomföras efter att antalet spelare på en värld faller under 1000 och håller sig under i minst en vecka.

Minskning av paket/guldmynt till 1/3 av det ursprungliga priset.

Samma som ovan, men detta sker efter att antalet spelare sjunker till under 400 och håller sig under minst en vecka.

Minskning av paket/guldmynt till 1/5 av det ursprungliga priset.

Samma som ovan, men detta sker efter att antalet spelare sjunker till under 200 och håller sig under minst en vecka.

Borttagning av moral och inaktivering av omstarter.

Kriterierna är följande:
1. Världen måste vara minst ett år gammal.
2. Antalet spelare måste vara under 300.
3. Den totala dominansen av de två ledande stammarna måste vara minst 85%. (procent av spelarägda byar.)
(Observera att när en värld varit inaktiverad för omstart i minst 6 månader kommer dominans kriterierna att sänkas till 70%. )

<hr>
Hur vinner vi en värld?

En eller två stammar kan få startat en omröstning för att avgöra hur världen kommer att sluta genom att äga 85% av alla spelarägda byar. Observera att kraven ovan måste vara uppfyllda.
Till skillnad från kravet på att inaktivera omstarter/moral, måste dessa två stammarna vara allierade.

När en omröstning börjar kan spelarna på världen antingen rösta för: världen slutar efter 2 månader, 3 månader eller när alla fiender har adlats bort. *

Minst 50% av väljarna måste rösta för ett alternativ för att det ska gå igenom. Om det inte sker, kommer undersökningen göras om, nu med bara de två mest populära valen.

Observera att rank 1 stammen kommer att deklareras som vinnare, och endast spelare i rank 1 stammen kommer att få premium priser.

* = Ex; De två allierade stammarna beslutar sig för att adla bort alla fiender. Det betyder att dessa två stammar tillsammans ska ha en dominans på 100%.

Vi är dock medvetna om att alla världar är olika och att det för en del skulle ta mycket lång tid att kunna få startat denna omröstningen. Vi kommer därför också att ta emot önskemål från stamledare angående att få startat omröstningen från fall till fall. Dessa kommer att övervägas noga av vårt team och sedan antingen accepteras/avslås. Vid avslag måste du vänta ytterligare 3 månader innan du skickar in en ny förfrågan. Var vänlig och skicka inte in en förfrågan om inte din stam eller din allians har minst 70% dominans.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp