NoD går ut i krig

DeletedUser

Guest
Natt och Dag går ut i krig

Den 23 juni 2008 satte ett par krigare av Natt och Dag upp ett läger i sydväst, i utkanten av civilisationen. Så småningom anslöt sig utsvultna män, kvinnor och barn till dem för att tillsammans bilda en liten oansenlig stam. Deras skara växte sakta men säkert medan de tog över övergivna byar medan de försvarade sig mot rövare. Härskare från granncivilisationerna skickade sina sändebud där de fick ultimatumet att underkasta sig som lydstam eller krossas av överhetens stora härar. Natt och Dag underkastade sig för att spara sig ett blodblad på deras stam. De fick order att med sitt nya härskarfolk att slå sönder en annan liten stam vid namn Hades, och så gjorde de. Snart kom det dock rykten att deras härskarstam tänkt utplåna sina undersåtar med för att ta deras mark ifrån dem. Förvarnade av de mäktiga titanerna så bröt Natt och Dag upp med sitt härskarfolk, och förberedde sig till krig mot dessa, tillsammans med titanerna.

Efter diverse händelser upptändes dock titanernas vrede mot Natt och Dag själva, och Natt och Dag förstod att de inte heller skulle bli skonade. Bara kort efter utbröt kriget. Deras forna härskarfolk föll snabbt mot titanerna och sedan var det bara de som stod kvar. Många stupade, många föll bort, andra stammar passade på att plundra, och de få som stod kvar fick krigets liv lära sig. Andra, dumdristiga, sugna på blod anslöt sig med tiden till den lilla skaran. Sedan blåste nya vindar över världen, och stammar vände sig emot titanerna och titanerna blev ett minne blott.

Männen och kvinnorna var trötta och ledsna på krig, de byggde upp sina hus för att leva livet som fredligt folk som lever av jorden. Dock hade de sedan innan ouppklarade affärer med en annan liten stam som de länge drömt om att hämnas på och de drog upp till ett litet hämndtåg mot DF. DF gick under, och när Natt och Dag ändå var i farten gick de även mot THX som skyddade flyktingar från DF.

När männen och kvinnorna var mätta av [ally]THX[/ally]s byar, kom sändebud från [ally]=Ä= [/ally]och jättarna i [ally]Ecalos[/ally] om [ally]-–SG--[/ally] som försvarade sig i nord. Med Natt och Dags hjälp skulle [ally]–SG--[/ally] helt säkert falla, sades det, och [ally]ÖL[/ally] skickade även sin välsignelse till ett sådant krig. Rådet i Natt och Dag hade möte hela dagen. Ett krig mot [ally]-–SG-- [/ally]hade kanske varit den lätta vägen, men en rådsman lät påminna de andra om att deras rötter som ett litet sällskap dumdristiga krigarna som ville slåss mot jättar och titaner, och efter en tids tänkande stod det dem klart vilken väg de skulle ta. Ty titanerna var borta, men jättarna var kvar! Efter flera veckors planering så skulle den lila stam gå i krig mot tw.se’s största stam någonsin.
Det var nu eller aldrig.

På Dagen mediterar vi
På Natten attackerar vi
Vi är Natt och Dag!


Dagen är slut, natten är här. Vi förklarar härmed Ecalos krig! Och önskar dem lycka till :).


[ally]~NOD~[/ally]
 

DeletedUser

Guest
vet inte varför de inte funka med bb koder skriver inte så mö här men om nån forumsansvarig kan redigera min text så vore det tacksamt:)
 

DeletedUser

Guest
Äntligen ska NoD falla, som borde ha skett för så länge sedan!
Beerlover och Seymore detta är eran chans att hämnas oss, era fallna bröder!
Kämpa väl alla, vänner och fiender lika så!
Modigt av er NoD, ni gör er väl mot er historia att stå emot de stora stammarna, imponerande:)

/Malevolet God, last standing Titan, -=AT=-
 

DeletedUser

Guest
Det kommer nog att gå vägen det här :) ni plockar säkert Ecalos
 

DeletedUser

Guest
Kom igen nu NoD!:D nu ska vi kriga tills sista droppen Och ha kul på vägen:D:)
 

DeletedUser

Guest
Hahahahahah. Säger bara R.I.P NoD.
Jag ger er en månad som mest med tanke på moral bristen.
ha så kul med det kollektiva självmordet.
 

DeletedUser

Guest
Citerar lite ur "Krigskonsten" av Sun Tzu.

dessa tecken finns hos NoD:

Det finns tre sätt på vilka en härskare att frambringa olycka för sin armé:

1: Genom att beordra armén att avancera eller retirera, vara ovetande om att det faktum att den inte kan lyda. Detta kallas att derangera armén.

2: Genom att försöka hantera en armé på samma sätt som man administrera en stat, och vara okunnig om villkoren som gäller i en armé. Detta orsakar oro i soldaternas sinne.


3: Genom att anställa officerare i sin armé utan urskillning, med okunskap om de militära principerna om anpassning efter omständigheterna. Detta skakar soldaternas förtroende.

För ni som vill läsa mer om stridskonst, se:

http://araantes.com/
 

DeletedUser

Guest
Låter spännande, ska bli kul och se hur detta går, Öst mot Väst samt att ÖL och Chaos kämpar om södern, denna värld håller på att bli riktigt intressant!


Antal erövringar mot fiendesidan:

Sida 1: 21
Sida 2: 1
Skillnad: 20

image.php



Poängvärde av alla erövringar mot fiendesidan:

Sida 1: 200,721
Sida 2: 9,748
Skillnad: 190,973

image.php


Bra start för NoD trots allt, men det är väl överrasknings effekten som ligger och lurar i de siffrorna, eller har kanske NoD lärt sig ett och annat om krig under deras korståg mot barbaradlarnas stammar i sydväst?
 
Senast redigerad av en moderator:

Antish

Member
Reaktionspoäng
0
Dumdristiga krigare av Natt och Dag
frågade vart de kunde hitta ära
och hur de kunde få krigets konst lära
De var inte kära om livets behag

Dagen till ända fasta i sitt sinnelag
beslöt de om att jättarna besvära
till en förfärlig och blodig strid uppbära
medvetna att det ej var ett snilledrag

De lovade sin dumdristiga stam mod
för den skulle de slåss och sätta sin tro
och ta krigets förskräckelser med kallt blod
Uppmuntrade, ty ve den som har missmod,
utbrast de, när klartecknet kom, ett högt tjoho
Tiden var kommen, med yxors glans de stod.
 

DeletedUser

Guest
jag tror att Ecalos kommer att leka med NoD.
Dom kommer helt enkelt vinna när dom bestämmer sig för det.

Trots det hejar jag på NoD har vänner i stammen och tycker att dom var en härlig stam under den tid jag spelade med dom i KOTG
 

DeletedUser

Guest
Den dagen helvetet fryser till is den dagen vinner NoD mot Ecalos.
 

DeletedUser

Guest
Alltså är det inte helt omöjligt.

Men det var verkligen mycket detta. Ledsen men jag tror inte att ni har någon större chans, men önskar er ändå lycka till =)
 

DeletedUser

Guest
Finns ju en orsak till att dom kanske inte är hundra aktiv också.
För att ingen ger dom motstånd. Får dom för sej åh röja undan er så kommer ingen av era byar ha kvar muren, farmerna eller en enda trupp.
Har själv erfarenhet från deras södra spelare och tro mej. Då dom får för sej åh dra en offensiv då vill man bara radera kontot åh gömma sej under sängen.
 
Senast redigerad av en moderator:

DeletedUser

Guest
Finns ju en orsak till att dom kanske inte är hundra aktiv också.
För att ingen ger dom motstånd. Får dom för sej åh röja undan er så kommer ingen av era byar ha kvar muren, farmerna eller en enda trupp.
Har själv erfarenhet från deras södra spelare och tro mej. Då dom får för sej åh dra en offensiv då vill man bara radera kontot åh gömma sej under sängen.

Tror dig :)
 

DeletedUser

Guest
Tycker faktiskt att det är rktigt taskigt att förklara krig på en fredag! Vi har annat att göra då :p

Ska bli kul, även om jag antagligen inte kommer att möta så mycket NoD lirare. I sådana fall blir det nog om någon reser bort och man får låna deras konto ett tag. :)

Lycka till! :)
 
Topp